Hva er Feriefabrikken Tantebo?

Initiativtagerne

Initiativtakerne bak Feriefabrikken Tantebo er skikkelig glade i å være på leir. Vi vil gjerne at flere barn og unge skal få muligheten til å oppleve det. Vi er et sammensatt team med bred kompetanse og erfaring, og hadde til sammen mer enn 750 døgn på leir før vi startet foreningen Feriefabrikken Tantebo. Bli bedre kjent med initiativtakerne.

De fire initiativtagerne til Feriefabrikken Tantebo. Fra venstre; Kristin, Marit, Hilde og Ida.

Foreningen Feriefabrikken Tantebo

Feriefabrikken Tantebo er en forening. Foreningen har til formål å tilby ferieleiropphold for barn og unge i skolens ferier. Tilbudet er primært etablert for barn i Østlandsområdet, men vi ønsker gjerne barn fra andre områder velkommen med! Foreningen skal tilstrebe å tilrettelegge tilbudet på en slik måte at sosioøkonomisk bakgrunn ikke hindrer deltagelse, og vi jobber kontinuerlig med å holde prisnivået nede og samtidig levere innhold av høy kvalitet.

I 2021 og 2022 gjennomførte vi leirene våre på Solstrand Bruk ved Ørje, ca en time fra Oslo. Stor uteplass, egen brygge og turområder i umiddelbar nærhet la forholdene til rette for mange gode leirdøgn. Sommerleir i 2023 blir gjennomført på det fantastiske leirstedet Strandheim. Les mer om Strandheim Leirsted her. Vi gleder oss stort til nye sommerminner og saltvannshår.

Medlemsskap i foreningen

Foreningen drives på frivillig basis, og vi er derfor kjempetakknemlig for alle bidrag fra våre støttespillere. Medlemsskap gir fordeler både til deg og til oss.

Ordinært medlemskap i foreningen Feriefabrikken Tantebo koster 100 kr og gir rabatt på leir i inneværende kalenderår. Medlemsskapet er personlig og det er barnet som skal delta på leir som må være medlem for å få rabatt. Voksne eller andre som ikke deltar på leir er hjertelig velkommen som støttemedlemmer enten med ordinær kontigent på 100 kr eller medlemsskap med ekstra bidrag til 350 kr.

Medlemsskapet er løpende og følger kalenderåret, og du vil få tilsendt faktura på epost som må betales for at medlemsskapet skal være gyldig. Faktura for ny kontigent (nytt år) sendes ut på våren. Du kan når som helst melde deg ut av foreningen ved å ta kontakt med oss.

Bli medlem i Feriefabrikken Tantebo

Ved å bekrefte og sende inn skjemaet godtar du at dine personopplysninger behandles i henhold til vår Personvernerklæring (www.feriefabrikken.no/personvern).

Støtt arbeidet

Vi tar gladelig imot donasjoner av alle størrelser, og alt vi får inn går uavkortet til arbeidet med Feriefabrikken Tantebo. Kontonummer: 1050 21 77643 (merk med “gave”) Vipps: 666606 (merk med “gave”)

Utstyr til leir

Om du vil støtte arbeidet med noe konkret og håndfast tar vi gjerne imot følgende utstyr:

  • Fotball
  • Kanonball
  • Hoppetau/strikk
  • Fargeblyanter og tegnebøker
  • Bomullsgarn

Utstyret kan godt være brukt, men må da være helt og pent. Ta kontakt med oss for å avtale overlevering direkte eller mottak av sending. Bor du langt unna eller synes det er mer praktisk kan du sende oss penger til vårt kontonummer eller vipps og merke det med hva du vil pengene skal brukes på.

Smilende barn med like t-skjorter

Kjøp deltagerplass til et barn

Feriefabrikken Tantebo vil gjerne at alle skal ha mulighet til å dra på leir, og gjør det vi kan for familier hvor økonomien setter en stopper for dette. Ved å kjøpe plass til et barn på leir gjør du et konkret grep for å bidra inn til dette. Vi sørger for det administrative, og forsikrer deg om at øremerket gave med dette formålet går direkte til å substituere en eller flere deltageravgifter.

Ta kontakt med oss på hei (a) feriefabrikken.no dersom du ønsker faktura, eller overfør direkte til vårt kontonummer 1050 21 77643 (merk med “Gave, deltagerplass”) eller send via Vipps: 666606 (merk med “Gave. deltagerplass”)

Hvitt handlenett med Feriefabriken-logo

Kjøp et bærenett

Våren 2023 har vi inne et begrenset antall bærenett med logoen til Feriefabrikken Tantebo på. Perfekt til gymtøyet, handleturen, som gave eller til alt mulig annet som skal bæres.

Kjøp ditt handlenett allerede i dag ved å fylle ut bestillingsskjemaet.

Prisen er (minimum) 199 kr per stk. Du kan gjerne velge en høyere sum om du ønsker og har mulighet. Alt vi får inn her går direkte tilbake til leirdriften. Når vi har mottatt din bestilling får du et vippskrav med beløpet som skal betales. Så snart betaling er registrert sender vi deg bærenettet.

Minimum 199 kr per nett